Interieurafwerking op een natuurlijke wijze

Producten

CLAYFINISH

 

 

Clayfinish is een dunlagige afwerkpleister op basis van klei,marmerpoeder en fijn zand voor binnen, Clayfinish is eenvoudig aan te brengen met plakspaan, en wordt nadien opgesponsd. Clayfinish kan zowel op oud pleisterwerk (kalk-gips-, of leembasis), als op plaatmateriaal geplaatst worden. Het produkt komt in 27 standaardkleuren maar kan, tegen meerprijs, in elke gewenste kleur worden geleverd.

 

Technische fichekleuren clayfinish

STUC & FLOOR

 

Stuc en Floor is een dunlagige kalkglanspleister gekleurd in de massa. Het materiaal is geschikt om toe te passen op vloeren, wanden en zelfs, na de juiste afwerking, ook geschikt voor de natte ruimtes in uw huis.Met Stuc and Floor creëert u fluweelzachte, glanzende oppervlaktes met een subtiele, genuanceerde kleurschakering.Het produkt komt in 18 standaardkleuren maar kan, tegen meerprijs, in elke gewenste kleur worden geleverd. Een mooi alternatief voor houten vloeren of laminaat. Dit produkt is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Technische fiche – kleuren stuc&floor

STUC & KWARTS

 

Weldra meer informatie.

Technische fiche

KALEIMORTEL

 

Kalkfinish is een kalkafwerkpleister gekleurd in de massa. Deze wordt voornamelijk op bakstenen ondergronden toegepast..Eeuwenoude techniek (minerale kalkverf) om o.a. gevels en betonnen schuttingen op een authentieke manier af te werken.Voldoende dik aanbrengen met een blokborstel. Het produkt komt in 10 standaardkleuren maar kan, tegen meerprijs, in elke gewenste kleur worden geleverd.

Technische fiche – kleuren kalei