Laat uw huis ademen

Met Minerale Afwerkpleisters

 
badk-Latem -6.JPG

Onze visie

Stuc&Staff vervaardigt prachtige, kleurrijke en kwalitatieve producten die een aangename uitstraling hebben én die deze op de lange termijn blijven behouden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat niet alleen zorgt voor een aangenamer binnenklimaat, maar ook een stuk beter is voor onze planeet.

Met Stuc&Staff keren we terug naar de essentie van onze ambacht. Onze producten zijn geïnspireerd op eeuwenoude technieken die aannemers en schilders de kans geven om zich echt als vakmensen te profileren.

IMG_6232.jpg

Wat doen we?

Stuc&Staff is een charmant productieatelier dat afwerkpleisters samenstelt van leem en kalk en daar de mooiste kleuren voor ontwerpt. Stuc&Staff staat voor duurzame, tijdloze en kwalitatieve afwerkingsproducten vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen. 

TROEVEN

Natuurzuiver
Gemakkelijk verwerkbaar
Ademende producten
Verkrijgbaar in diverse kleuren

IMG_6295.jpg

Onze producten

Stuc & Staff werkt met natuurzuivere grondstoffen en inspireert zich op oude technieken en recepten. Deze natuurlijke materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse bouwtoepassingen en worden vooral gebruikt voor het bekleden van vloeren, muren, badkamers, gevels... Onze producten bevatten enkel minerale bindmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in een ruim kleurenaanbod en zorgen vooral voor een natuurlijke, warme en rustige omgeving.

Klei

Dit is een dungelaagde afwerkpleister op basis van leem (klei). Het is eenvoudig aan te brengen en werkt zowel op oud pleisterwerk (op kalk-, gips- of leembasis) als op plaatmateriaal.

Kalk

Deze dungelaagde kalkglanspleister biedt een mooi alternatief voor houten vloeren of laminaat. Het materiaal is geschikt voor (verwarmde) vloeren, wanden, en zelfs - na een geschikte afwerking - voor de vochtige ruimtes in uw huis. Met dit product creëer je fluweelzachte en glanzende oppervlaktes met een subtiele en genuanceerde kleurenschakering.

Kalei

Deze kalkafwerkpleister wordt voornamelijk op bakstenen ondergronden toegepast. Het is dan ook een eeuwenoude techniek om o.a. gevels en betonnen schuttingen op een degelijke en authentieke manier af te werken.

 

IMG_6312.jpg

Wie zijn we

Alles begon met een schilder die geplaagd werd door hoofdpijn. Op een dag kon hij zich plots niet herinneren of z’n dagelijkse route aan het kruispunt naar links of naar rechts leidde. Dat was het kantelpunt. Als antwoord op de doorgaans chemische en synthetische samenstelling van verfproducten besloot hij op zoek te gaan naar natuurlijke alternatieven.

In die zoektocht liet hij zich inspireren door ambachtelijke technieken en recepten. Door te experimenteren gecombineerd met nieuwsgierigheid ontwikkelde Bernard een eigen zuivere werkwijze met leempleister en kalkpleister. Stuc&Staff bleek een feit: een charmant familiebedrijf dat staat voor duurzame, tijdloze en kwalitatieve afwerkingsproducten vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen.

Contacteer ons voor meer details
over onze producten.

CTtYvlLw.jpeg

Getuigenissen