Over ons

Stuc&Staff is een productieatelier dat afwerkingspleisters samenstelt van leem en kalk en daar de mooiste kleuren voor ontwerpt. Stuc&Staff staat voor duurzame, tijdloze en kwalitatieve afwerkingsproducten vervaardigd uit natuurzuivere grondstoffen. Deze materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse bouwtoepassingen en worden vooral gebruikt voor het bekleden van vloeren, muren, badkamers, gevels...

Bernard

 Als oprichter en creator is Bernard de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij heeft zijn handen vol aan het ontwikkelen van nieuwe producten, het managen van het bedrijf en het organiseren van workshops.

Nancy

Nancy gaat graag uitdagingen aan. Met haar jarenlange ervaring als ontwerpster van hoeden en juwelen, neemt Nancy de stalen voor haar rekening. 

Loic

Loïc is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Hij is verantwoordelijk voor de productie. Loïc is een kunstenaar, hoewel hij dat niet over zichzelf wil zeggen.

Jan

Jan, met zijn jarenlange ervaring als een van de oprichters bij Tintelijn, helpt ons om diep in de wereld van interieurafwerking te duiken. Je kunt Jan vinden op onze workshopdagen en op het Postgraduaat Mens- en milieuvriendelijk bouwen van de KU-Leuven.

Michel

Michel ondersteunt Stuc&Staff op het gebied van strategie, marketing en sales. Hij is vader van drie homeschool-kinderen en ondersteunt mensen in het herinneren van hun essentie.

Cis

Cis belichaamt de liefde zelf. Altijd klaar voor een knuffel